Joop Schoorl

vegan friendly
Eten & Drinken, Koffie & Thee, Lunchroom, Ontbijt, Sappen & Smoothies, Taart & Gebak
072-5091411
Joop Schoorl

Go ride your bike & drink a coffee at Joop..
Er heerst bij Joop een laagdrempelige sfeer, maar met een hoge kwaliteit wat betreft de producten en de gastvrije bediening. Ze hebben een enthousiast team die alles doet om het jullie naar het zin te maken.

Vers gebrande cycling koffie van Il Magistrale, ruime sappenbar met smoothies en zelfgemaakte Lemonades. Het keukenteam bakt iedere dag alle appeltaarten, cakes en koeken vers. Het ontbijt en de lunch bestaat o.a. uit stoere vegetarische en vegan gerechten die allemaal door henzelf worden gemaakt met een professioneel keukenteam.

Ze serveren dan ook de ontbijt-, lunchkaart de gehele dag en je kan de dag ook afsluiten met een snack bij de borrel. Ze serveren diverse (fiets) speciaal biertjes en de biologische vegan wijnen kopen ze in bij wijnwinkel Pop4Wine in Schoorl.

Het enthousiaste team bestaat uit betrokken vak-mensen die met veel plezier samenwerken. Daarnaast vinden de meeste het buitenspelen net zo leuk als de eigenaren zelf. Een leuke teamspirit is overduidelijk aanwezig bij het team van Joop.

vegan friendly
Vegan koffiemelk zonder toeslag
Onjuistheid melden

Ontdek ook deze bedrijven

Inloggen

Registreren

Maak hier een ondernemersaccount aan ter aanvraag van het Vegan Friendly Label.

Wachtwoord opnieuw instellen

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en je ontvangt per mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.